Training Vrouw-Zijn in evenwicht.

Onderzoek heeft aangetoond dat of we nu over veel of weinig informatie beschikken, of we nu veel of weinig tijd hebben om ergens over te beslissen, onze intuïtie bepaalt uiteindelijk altijd onze werkelijke keuze of mening.


Minimaal 2, maximaal 4 deelneemsters.

Zes maandagavonden, 20.00 - 21.30.
Data: 23 en 30 september, 14 oktober, 4 en 18 november, 2 december 2024.
Locatie: Praktijk Rosarium, Egelskop 16, Maartensdijk
Tarief: 447 euro. Betalen in termijnen is mogelijk.

Met geleide meditaties dichter bij jezelf komen. Leren over hoe energie jou beïnvloedt, dagelijks. En hoe je daarmee kan omgaan zodat het je voedt in plaats van uitput.
Contact maken met je innerlijke vrouw en man, kind. Daarna vrolijk in het leven staan.

Ontdekken hoe vaak je 'in je hoofd zit' en hoe je jouw hele lichaam weer kan voelen. 
Verder: uitleg over chakra's en meridianen, contact maken met de engelen die altijd bij ons zijn, kennis maken met je geestelijke gids, de betekenis van kleuren en hoe je die kennis kan toepassen in je dagelijkse leven. Energie sturen naar anderen zodat je op afstand kan helpen. Zonder kritiek of oordeel je dag bekijken en besluiten: voortaan doe ik dit of dat anders. 

Ja, ik doe mee

Mijn eigen eerste training was in 1991 ...

Sinds 1991 ben ik gaan voelen en naar mijn intuïtie gaan luisteren. En geloof mij, dat was een heftig jaar. Om vanuit mijn hoofd af te dalen naar mijn buik en mijn gevoelens. Mens, dat was eng!

De trainingen die ik volgde hielpen me en sindsdien ben ik steeds verder gegaan.
Nu praat ik met engelen en overledenen, voor mij heel normaal. En dat was eigenlijk altijd al zo geweest. Wist ik veel dat het bijzonder was. Ik vond zoveel kennis in mezelf! Wat een opluchting.


En weet je wat zo leuk is? In elke training die ik geef kan ik die hele bak kennis met je delen, je mee op reis nemen in jouw innerlijke wereld. En die is zo mooi, het brengt rust om daar meer contact mee te maken. Zucht. Ja, zucht maar eens.

Je kan het! Doe mee.

Mijn doel? Om jou dicht bij je eigen wijsheid te brengen. Vouw, die is groot. Veel groter dan jij denkt. We gaan voelen, brrr. Grapje ...

Gun jij jezelf om dit samen te doen? Met je vriendin? Neem haar mee, beleef het samen. Wissel onderling uit wat dit met je doet, doe de oefeningen samen. Win-win.

Wij komen samenstrandPraktijk Rosarium

Egelskop 16

3738 TJ Maartensdijk


Contact

06 14 37 30 10

hester@praktijkrosarium.nl

Overige gegevens:

Kamer van Koophandel te Utrecht: 30268047

Rabobank NL29 RABO 012.65.86.861


PDF: Eed van Hippocrates

 


CAM-Praktijk Rosarium © 2024 | Algemene Voorwaarden