Paranormale gaven

Zelf ontdekte ik mijn paranormale gaven begin jaren negentig. Spiritueel genezeres Geertje Boeree vertelde mij, jij kan wat ik doe. Vele puzzelstukjes vielen op hun plek. Mijn bewustzijn groeide. En ik wist op dat moment:
dit is waar ik in dit leven voor gekomen ben, om anderen te helpen thuis te komen, bij zichzelf.

Ik nam altijd al hoofdpijn weg met mijn handen, dat bleek bijzonder te zijn.
Ik zie mensen op een andere manier dan anderen.
Ik ruik de ziekte bij mens en dier.
Contact met overledenen is voor mij gewoon, ze horen erbij.

Door trainingen te volgen bij Geertje en later bij anderen leerde ik mijn paranormale gaven toe te passen ten behoeve van anderen.

In 1995 opende ik mjn praktijk. Sindsdien werk ik met veel plezier met mijn paranormale gaven.

Magnetiseren is handoplegging 

Intuïtief doen we dit allemaal: we leggen onze hand op een pijnlijke plek.

We bestaan uit energie. We nemen doorgaans de energie uitgedrukt in materie, ons fysieke lichaam, waar. Ik ontdekte mijn gave voor magnetiseren doordat ik blokkades in de verschillende energielichamen waarneem in mjin eigen lichaam. Dit wordt heldervoelend genoemd.

Ik leerde hiermee om te gaan. Via mijn handen geef ik gericht energie door, waardoor de energie weer kan doorstromen. Denk aan stromend water t.o.v. stilstaand water. Stilstaand water gaat stinken, stromen is altijd beter.

Via mijn handen neem ik belastende energie weg, daarvan ga ik gapen. Daarmee voer ik het gelijk weer af. Vervolgens geef ik voedende energie via mijn handen door. Aan jou, je kind of je dier.


handenstaand


De moeder kwam met haar baby in de maxi cosy binnen. Op dat moment was het kindje stil, in slaap door de lange rit. Het was een echte huilbaby. Ik magnetiseerde haar en hief de belastende energie rond de baby op. De tweede behandeling zou een week later zijn. De moeder belde deze af. Haar baby was rustig, tevreden en sliep goed.
Zij zelf ook weer ...


Magnetiseren van dieren werkt geweldig. Zij voelen vanzelf aan, dit is goed voor mij.


Onderweg gebeurt het steeds vaker: dieren kijken naar mij, voelen mijn energie. Als ze konden praten zouden ze zeggen: ik wl naar haar toe. Kleine huisdieren kunnen naar mijn praktijk komen. Grotere dieren bezoek ik bij u voor een behandeling.

Een sessie duurt ongeveer een uur. 
De kosten zijn € 79,- per sessie. Dieren via een foto op afstand een reading en healing geven doe ik regelmatig.
Bij huisbezoek, buiten Maartensdijk plus reiskosten van € 0,30 per km.

Kaartlegging

Jouw vragen, jij kiest de kaarten uit. Dan gaan we kijken wat de orakelkaarten jou te vertellen hebben. We zijn samen aan het werk gedurende een uur, samen met de engelen die ons begeleiden.

Je krijgt nieuwe inzichten in je leven via de kaarten en via mij als medium.

Afstandsreading en -healing

Behandeling van jou, je kind of je dier. Via een foto magnetiseer ik je op afstand. Belastende energie haal ik weg, voedende en helende energie geef ik je. Ingevingen over jou en je omgeving mail ik je achteraf. De dag opvolgend hebben we contact.


"Na een afstandsreading en -healing weet ik wat er bij mijn dochtertje speelt, ze is verstandelijk beperkt. Ze is altijd gelijk veel rustiger en slaapt weer zo lekker daarna. De antwoorden op onze vragen helpen ons enorm om haar te kunnen begrijpen."


Al deze sessies hebben dezelfde prijs:

1 behandeling: € 79,-.
Pakket: 6 behandelingen van € 474,- voor € 427,-.

Betaling in 4 termijnen mogelijk.

Gaat het over jouzelf en jouw gezondheid? Dan is magnetiseren standaard onderdeel van een sessie met mij. Voetreflex en magnetiseren: de gouden combinatie voor jouw gezondheid.


Energetische huisreiniging

Hiervoor kom ik naar je toe. 

Tijdsduur 2 uur of meer. Je krijgt van mij ter plekke een mondeling verslag en achteraf een verslag per mail. We hebben een paar dagen later telefonisch contact. Tarief: € 147,-.

Praktijk Rosarium

Egelskop 16

3738 TJ Maartensdijk


Contact

06 14 37 30 10

hester@praktijkrosarium.nl

Overige gegevens:

Kamer van Koophandel te Utrecht: 30268047

Rabobank NL29 RABO 012.65.86.861


PDF: Eed van Hippocrates

 


CAM-Praktijk Rosarium © 2024 | Algemene Voorwaarden